maandag 23 februari 2015

a star is born!

Oke, het is een beetje mosterd na de maaltijd, het kind gaat al bijna naar de kleuterschool. In december kreeg ik een berichtje of ik alsjeblieft een vlaggenlijntje wilde maken voor een jongetje dat mogelijk al snel geboren zou worden. Een hoogzwangere dame, die altijd fanatiek mijn blogs liked op Facebook, daar kan ik toch geen nee tegen zeggen?!

De kleurcode was mint met fluor-oranje en het geslacht mannelijk, daar moest ik het mee doen... Het toeval wil dat het geboortekaartje van Silke precies dezelfde kleurtjes had, dus wat dat betreft kon ik me hier wel in vinden.

Hoewel de stofwinkels nu uitpuilen van de mintkleurtjes, was dat twee maanden geleden nog wel anders. Uit mijn stoffenvoorraad duikelde ik verschillende groenige stofjes op en in combinatie met een mintkleurig biaisbandje gaat de gemiddelde kleur toch prima voor mint door.
Ik had nog een restje fluor-oranje van Petit Pan liggen voor een extra accent.


Ook de naam mocht ik nog niet weten, dus de aanstaande ouders gingen zelf aan de slag met flockfolie. En dat had ik zelf niet beter kunnen doen, zag ik toen ik de foto's van het eindresultaat toegestuurd kreeg.

Uiteindelijk liet het kindje nog tot halverwege januari op zich wachten. En nu, bijna zes weken later kom ik nog eens aan met een blog erover.
Veel geluk, kleine Seppe!


5 opmerkingen:

 1. Ik vind de vlaggenlijn erg geslaagd... Verliefd op de kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blog heb je!
  Ben nu zoveel aan het haken dat het naaien op de achtergrond is geraakt, maar na het zien van die leuke broekjes van jouw meiden kriebelt het weer om achter het machine te kruipen :)
  Ik ga je volgen!
  Groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen