maandag 21 september 2015

Tipje van de sluier

Het was stil hier... heel erg stil! Ook het lezen van andere blogs stond op een lager pitje. Nou ja, het lezen misschien niet, maar het reageren schoot er regelmatig bij in. Bij deze mijn excuses!

Maar stil betekent niet dat hier niks gebeurde, nee, er gebeurde heel veel. Een tijdje terug liet ik al weten dat ik een webshop wil starten en dit bleek best wat meer tijd te kosten dan ik van te voren had kunnen vermoeden. Ik ben niet iemand die zomaar begint en ziet waar het schip strandt. Ik begin graag goed voorbereid en dat betekent dat er best wat geregeld moest worden.

De broekjes zijn inmiddels uitgebreid getest (waarvoor dank iedereen). De puntjes werden op de i gezet en er werd opnieuw getest.

Er moest van alles officieel geregeld worden, hopelijk heb ik het meeste papierwerk nu achter de rug.

Ik ging met mijn zusje aan de slag om foto's te maken. Zo leuk om dat samen te kunnen doen en elkaar op idee├źn te brengen. Haar slaapkamers zijn vier keer opnieuw ingericht en alles is wel honderd keer verschoven. Dat kan ik zelf thuis ook als het gaat om de kinderkamers. Helaas blijft het dan nooit lang zo keurig staan.

En ik wilde de webshop graag laten ontwerpen. Misschien dat het allemaal wel lukt, maar er zijn gewoon mensen die daar veel beter in zijn dan ik.

En nu is het dan eindelijk tijd om een tipje van de sluier op de lichten:

De planning is om 4 oktober de shop te openen. Maar in de aanloop daar naartoe zal ik jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Er komt nog een win-actie en ik laat zien met welke mooie prints ik binnenkort ga werken.

Op instagram plaats ik met wat meer regelmaat een fotootje, dus als je op de hoogte wilt blijven van de meest recente ontwikkelingen moet je daar zijn! (www.instagram.com/francienbouma)

Er zal ongetwijfeld ook nog wel het een en ander op mijn blog veranderen, ik ben er nog niet helemaal over uit hoe ik dat straks wil invullen. Maar dat gaan jullie vanzelf merken!


15 opmerkingen:

 1. Wat leuk en spannend allemaal. Ik ga je zeker op IG even volgen want ik ben graag op de hoogte van alle ontwikkelingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes!!
  Wat ik hier zie, vind ik alleszins al veelbelovend!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, tof, dat gaat een succes worden, met jouw geweldige smaak!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof, tof! Ik wens je onwaarschijnlijk veel succes toe! Dit tipje werd alvast gesmaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er allemaal al super uit! Ik kom zeker kijken als je webshop opent :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Het ziet er goed uit! En mooi logo ook. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof, tof! Ik hoop dat je dromen mogen uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, nu al grote fan. Wat mooi allemaal. En die foto's zijn prachtig! Dat gaat inderdaad een groot succes worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ziet er allemaal heel mooi en professioneel uit! Heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen