woensdag 3 september 2014

konijnenstoel

Het is hier al een tijdje stil. We zitten weer in het normale ritme en de dagen vliegen voorbij. Ik ben tussendoor bezig met kleine projectjes, maar zelfs dat blijft tussendoor steeds liggen. En erover bloggen is dan nog een verhaal op zich.

Maar toen ik vanavond boven de slaapkamers aan het opruimen was besloot ik nog even snel wat foto's te schieten. Wat zonde dat het al weer zo vroeg schemerig wordt! Dan wordt het steeds lastiger om een geschikt moment te vinden om foto's te maken. Maar hoe dan ook, ik wil jullie deze foto's niet onthouden.

Laatst zag ik op pinterest (ja ik ben ook om, EN verslaafd) een schattig konijnenstoeltje. Ik kan nu een klein beetje haken, maar zo veel tijd heb ik niet, dus ik besloot er een te naaien. Ik gebruike een fleece deken van de action en fluorroze vilt voor de oren. Een pompon van een restje wol werd het staartje. Een frame van ijzerdraad zorgt ervoor dat de oren in vorm blijven en rechtop staan.

Na de eerste pompon had ik de smaak te pakken en ik ging voor een slinger erbij. Een vriendin bleek een handig hulpmiddel te hebben, dat ik mocht lenen en de slinger was in een mum gemaakt. En een avondje op de bank op de koop toe!

Ik zag gisteren trouwens op de Facebook-pagina van La Maison Victor dat er in het nieuwe nummer een item in staat over 'creatief met pompons'. Ik had zelf ook al de nodige inspiratie, maar er staan vast nog heel veel toffe nieuwe idee├źn in. Morgen ligt hij in de winkel, maar voordat blogland overspoeld wordt door pompons hierbij alvast mijn eerste bijdrage:
Slechts twee foto's, meer moet het soms niet zijn!

De kaartjes en het 3D vosje kocht ik bij de Hoge Ramen in Deventer

10 opmerkingen:

 1. Zo schattig dat konijnenstoeltje! Stoeltje zelf is ook een leuk vintage model!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijzonder schattig! Je bent een trendsetter! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ma zie hoe schoon! Daar zou ik meteen 3 fans van hebben. Met het risico dat er bestellingen van een hele dierentuin volgen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zalig! Die moet ik onthouden! Pinterest probeer ik alleen te gebruiken in hoogstnoodzakelijke gevallen (lees: als de deadline voor een kinderfeestje angstwekkend dichtbij komt :)). Nog een verslaving bij, dat kan ik niet meer aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Precies om die reden durfde ik ook niet... En mijn angst was terecht ;)

   Verwijderen
 5. Wat een megaleuk idee!! Ik schrijf of pin deze onmiddellijk!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! Nu ook nog een voor de andere stoel. gr. Tine.

  BeantwoordenVerwijderen