maandag 11 mei 2015

babybroekjes en een giveaway

De afgelopen jaren kriebelt het steeds vaker en nu is het tijd om de stap te wagen: ik ga mijn eigen gemaakte producten verkopen! En aangezien ik verslaafd ben aan het maken van broekjes, besloot ik dit in te zetten voor de eerste producten: babybroekjes.

De afgelopen weken werden patroontjes getekend/aangepast op basis van favoriete broekjes en ervaringen. Met wat nieuwe stofjes in combinatie met reststofjes die hier nog lagen ging ik aan de slag. En nu heb ik zes broekjes klaar om door baby's getest te worden. Maar zo handig: zit ik net in een fase waarin de baby's in de omgeving juist deze maat ontgroeid zijn. Er is een nieuwe lichting onderweg, maar hier kan ik niet op wachten.

Dus bij deze wil ik mijn volgers oproepen om hun baby's beschikbaar te stellen om mijn broekjes te testen. Je mag hierin heel creatief zijn wat mij betreft. Al leen je hiervoor de baby van de buren, of geef je het cadeau aan iemand anders. De enige voorwaarde is dat je mij vertelt wat je bevindingen zijn: Hoe is de pasvorm, klopt de maatvoering en liefst ontvang ik een fotootje van baby met broekje (zal ik niet herkenbaar online plaatsen als dit niet gewenst is).

Oke, en dan nu de broekjes waarvoor ik een baby zoek:



1. tricot broekje maat 50/56, oud-roze met nep-paspelzakje
2. tricot broekje maat 50/56, zwart-wit met nep-paspelzakje
3. katoenen broekje maat 62/68, pandabeertjes
4. tricot broekje maat 62/68, veertjes
5. tricot broekje maat 74, zwart-wit met zakje

En die zesde? 1 proefmodel had ik wel in de omgeving, dus die is al vergeven.



Ik heb (bijna) alleen foto's van de achterkant gemaakt, omdat de broekjes op de voorkant geen extra details heben. Mijn ervaring is dat die kleintjes vooral hun achterkant laten zien. Ze liggen vaak lekker tegen mama of papa aan liggen, beentjes opgetrokken. En zodra ze kunnen rollen is dat het leukste wat er is. Op de buik liggen tot je moe bent en dan huilen zodat je omgedraaid wordt (om vervolgens nieuw te beginnen).
Dus een accentje op de billen komt veel mooier uit dan steekzakjes waar de allerkleinsten nog niks mee doen. De broekjes met print hebben die extra toevoegingen helemaal niet nodig vind ik zelf.


De paspelzakjes zijn nep en maakte ik van biaisband. Een extra lintje bij het roze broekje zorgt voor het strikjes-effect.


Alleen het effen-roze broekje kreeg een lief strikje op de voorkant, anders werd deze wel erg saai.



Het katoenen broekje werd voorzien van zachte boordjes onderaan de broekspijpen en in de taille voor extra comfort.



Ik maakte nu alleen maar broekjes met een kruisnaad en geen naad op de zijbenen. De harembroekjes volgen ongetwijfeld, maar voor broekjes met een grote print zijn deze minder geschikt, omdat je dan bijvoorbeeld afgehakte pandahoofden  en halve veertjes op de zijkant van je broekje krijgt. Nu heb ik zo veel mogelijk hele prints op de broekjes.


En nog een broekje met een echt kontzakje


Hoe maak je kans op een van deze broekjes:

- Volg mij via Bloglovin, instagram of facebook.
- Laat een bericht achter en vertel me welk broekje je wilt testen.
- bij Instagram of Facebook vind ik het leuk als je mijn berichtje deelt of repost, maar dit is niet verplicht.
- meedoen kan alleen als je in Nederland of Belgie woont.
- Voorwaarde is wel dat de baby al geboren is, zodat je zo snel mogelijk feedback kunt geven. 

Meedoen kan tot donderdag 14 mei 12:00 uur. Ik hoop in de loop van de dag de winnaars bekend te maken.

Alvast bedankt!! xxx




28 opmerkingen:

  1. Oh wat een leuke broekjes! Mijn kleinste hangt tussen 80 en 74 in, dus net iets te groot helaas, maar mocht je geen 74 kunnen vinden, dan heb ik de kleine van een vriendin in de aanbieding!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Er komen denk ik ook grotere broekjes, maar we beginnen klein ;)

      Verwijderen
  2. Mocht je geen testers vinden voor nummer twee, dan meld ik me graag aan! Over 4 weken wordt hij pas geboren... Heel veel succes met deze sprong!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hier een stoere bink die nu in 62-68 past :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waaw, wat een leuke broekjes. Ze passen zelfs zo schoon samen! Hier in de directe omgeving in de familie en de vriendenkring hebben we baby's die in de kleinste maatjes passen. Er zijn meisjes én jongens. Genoeg baby's alleszins om er eentje te testen. Ik zou er dus eentje weggeven!
    Caro

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super serie broekjes! Ik zou er dolgraag eentje testen, maar mijn meisje draagt ondertussen al maat 86. Als er "grote maten" komen, doen wij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuke broekjes! En heel stoer dat je je eigen kleding gaat verkopen (en ook een beetje jaloers ;)). Ons ventje heeft maat 62/68 als broekmaat, maar jammer genoeg zijn jou broekjes in die maat voor meiden bedoeld!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat krijg je in een meisjes-gezin, roze stofjes voeren de boventoon. Maar er is meer zwart-wit onderweg! Ik zeg ook gewoon doen, jouw broekjes zijn geweldig.

      Verwijderen
  7. Zou graag nummer 5 willen testen! Mt 74! Voor mijn zoon van 8 maanden!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Onze dochter Isolde van 8 maanden draagt nu maat 68 en ik ben nogal 'n pandafan... wij willen dat katoenen broekje dus wel graag testen!
    Succes met je toekomstig winkeltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuke broekjes! Ik had graag mijn Oliver ter beschikking gesteld met zijn maatje 68 maar die gaat een roze broekje waarschijnlijk niet zo fijn vinden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik denk dat de mama er meer last van heeft. Maar ik snap je dilemma ;)

      Verwijderen
  10. Wat een leuke broekjes! Ik wens je alvast enorm veel succes met je 'projectje' :-)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. helaas, mijn dochter bevalt normaal half juni. Te laat om te testen. Maar ik ben zeker dat ze fan zal zijn van je broekjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Als je nu nog 9 weken geduld hebt (of dan mss opnieuw een testje doet) wil deze pasgeboren bébé zéér graag meedoen :-). trouwens wat geweldig van je om 'de' stap te zetten ... De broekjes zien er super leuk uit ... deze koopmama houdt je blog in het oog :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Spannend, veel succes! Enneh... Ik kan dat kopen zelf ook niet laten, haha!

      Verwijderen
  13. Ik heb een ventjesmodel met maatje 62/68 in huis :)
    Kan ik ook ineens testen of het doenbaar is met herbruikbare luiers!
    PS: Ik heb nog wel wat wegwerpluiers in huis zodat ik het ook 'gewoon' kan testen hoor ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Francien proficiat met je nieuwe stap, het gaat je vast lukken! Ze zijn super! X

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Best spannend, maar ik heb niks te verliezen en het is nog leuk ook :)

      Verwijderen
  15. Superleuk Francien! Ik zou er één als giveaway kunnen geven aan een als ieniminie begonnen baby'tje (meisje) die nu in maat 50 past. Haar moeder brengt je graag verslag uit van het testen.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wauw, wat een prachtexemplaren!
    Mijn dochter van 9 maanden is (voorlopig) nog aan de kleinere kant...ze past dus nog in een 62/68. Ze kan al flink alleen zitten, maar omdat ze nu ook volop moeite doet om te kruipen (ze kan het nog niet helemaal) én zich recht te trekken, lijkt ze mij de perfecte kleine tester: de broekjes zouden alle mogelijke lichaamshoudingen wel eens gewaar worden! :)
    En ik zie het helemaal zitten om verslag uit te brengen natuurlijk!
    Els

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw, leuke broekjes en wat een stoere beslissing! Met zulke leuke broekjes gaat dat zeker slagen! Helaas heb ik geen kleine billetjes in mijn omgeving om erin te stoppen, maar ik wens je heel veel succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Geen baby's meer in huis maar wat een ongelooflijk leuke broekjes! Om terecht fier op te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ik loop serieus achter met mijn commentaar, maar wil je bij deze veel succes wensen! Met jouw geweldige smaak wordt dat vast een succes!

    BeantwoordenVerwijderen