maandag 17 maart 2014

stoere meisjeskamer

Toen onze oudste vorig jaar een nieuwe kamer kreeg, omdat de tweede op komst was werd de grootste kamer van het huis ontruimd en heringericht. Ik zat boordevol idee├źn en meestal zegt mijn man dat hij het allemaal prima vindt. Maar nu was hij toch bang dat het te zoet zou worden... Ik was natuurlijk al zwanger en vol hormonen, dus alles moest schattig.

Maar onze dochter is een stoere, niet zo'n meisje-meisje. En juist omdat Heit momenteel ergens in de bergen zit en ik niet veel tijd heb om achter de naaimachine te kruipen vond ik dit een mooi moment om de stoere-meisjeskamer van Bregje te laten zien. Want... zij heeft een heuse klimwand op haar kamer!

Met de kleuren van de klimblokjes was ik erg blij. Daar kon ik wel wat mee! We bevestigden ze op een plaat van onbehandeld multiplex en ik gaf de muur een blauw/groene kleur. De oude kast hadden we nog staan en het ledikantje had ik al eerder via marktplaats gekocht en opgeknapt. We kochten twee witte bankjes bij ikea, waarvan een met lade, de andere is een bureautje. Deze verbergen precies de verwarmingsbuizen. De plaat met schoolbordverf maakten we zelf en werd voorzien van boekenplankjes.

Ik ben erg tevreden met het eindresultaat, er moeten alleen nog een mooie poster boven haar ledikant  en overgordijnen komen. Misschien een goede reden om eens een poging te wagen zelf gordijnen te maken??


1 opmerking: