zondag 9 maart 2014

tuutsjes-kussen *** kusjes-kussen

Vandaag vertrok de man des huizes weer voor een paar weken naar het buitenland.
De oudste (een echt papa-kindje) krijgt hier steeds meer moeite mee, dus we zijn begonnen met het maken van aftel-kalenders als hij weg is. Zo dus gisteren ook weer....

Ik had nog een magnetisch schoolbord staan van ikea en ik kocht wat nieuwe magneetjes erbij. We lieten wat foto's afdrukken die te maken hebben met wat er op bepaalde dagen op het programma staat. Ik maakte nog een paar mini-slingers van washitape, want er is een jarige oom en een jarig neefje in de komende weken.

En daarbij maakte ik een tuutsjes-kussen, want twee weken lang zonder de tuutsjes van heitie voor het slapen gaan, dat is wel erg lang! Het knuffelkussentje is 40 x 20 cm en kan dus ook mee naar bed als ze dat graag wil. Uit flockfolie maakte ik 3 'tuutsjes', dus kruisjes. Dit kun je heel makkelijk knippen en op de stof strijken, ideaal voor snelle applicaties en het voelt lekker zacht.Van de stoeltjes kregen wij er 2 als kraamcadeautje. Ik ben nog in twijfel of ik het frame een kleurtje zal geven, want ik vind ze zoals ze zijn ook geweldig!

Het wieberstofje kocht ik bij Trekpleister (echt waar!) en het roze stofje komt van Stoffenspektakel.


2 opmerkingen: