maandag 27 oktober 2014

uitdeelbekers DIY

Ik bevind mij in twee kringen... een kring waar na afloop van een kinderfeestje een uitdeelzakje meegegeven wordt en een kring waarin dit niet gebruikelijk is. En nou heb ik het niet over de schoolfeestjes, maar de gewone verjaardagsfeestjes voor familie enzo...
Zo gebeurde het dat bij Bregjes verjaardag, een paar maanden geleden, een paar smachtende ogen mij aankeken bij het afscheid nemen. Er werd niks gevraagd, maar ik wist wat er verwacht werd.... en daar stond ik met lege handen!

Dat gebeurt mij niet weer.

Het arme kind is deze keer mentaal voorbereid op de teleurstelling aan het eind van het feestje, maar... verrassing!!! Deze keer gaan de kindjes niet met lege handen naar huis.


 De rietjes met snor vond ik bij de xenos. Ik wilde bekers met een deksel waar je een rietje in kan steken, maar ik had geen flauw idee waar je die kan kopen. De plaatselijke snackbar bood uitkomst en wilde ons feestje wel sponsoren met milkshake-bekers. In ruil daarvoor hebben wij daar na afloop van het feestje patat gehaald.

Ik maakte de mal door een beker open te knippen. De bekers werden beplakt met restjes papier van de opbergdozen die ik eerder maakte. Met fototape is dit gemakkelijk en snel te doen. In een uurtje had ik 12 bekers klaar. Deze werden gevuld met lekkere snoepjes, rietje er in en klaar zijn de uitdeelbekers!13 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze mooi! De kindjes zullen blij geweest zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!! En guess what hier op mijn werkkamer klaar staat voor Liv's verjaardag over een week of 2. Juist. Piepschuim snackbar-sausbekers. Mét deksel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk! En bedankt voor de Xenos tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tof zeg! En zo'n mooie foto's ook! Fijn om naar te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Milkshake-bekers zijn heel gewillig tijdens een fotosessie, dat scheelt! Met de kinderen heb ik meestal meer moeite ;)

   Verwijderen
 5. Leuk idee! Fan van je blog! Ik heb je genomineerd voor de sunshine blogger award, zie lilyenwoody.blogspot.be/2014/11/sunshine-blog-award.html?m=1. Je mag meedoen als je zin hebt, maar moet je zeker niet verplicht voelen.

  BeantwoordenVerwijderen