woensdag 2 april 2014

give away

Vanmorgen ben ik een ochtend wezen shoppen met mijn twee zussen. Ik had dichtbij mijn werk een onwijs leuke winkel voor kinderkleding ontdekt in Deventer, Moo*s. We hebben ons zeker wel twee uren vermaakt in alleen die winkel, wat een keuze!

Naast kleding hebben ze ook nog accessoires voor de kinderkamer en ik vond daar een rol plakplastic waar ik gelijk weg van was. Nog geen idee wat ik er mee moest, maar ik kon het niet laten liggen. Thuis zag ik de notitieboekjes liggen die ik vorige week bij de hema kocht en besloot deze ermee te beplakken. Erg leuk en vrolijk! Oké, ik heb een hele rol, dus als iemand nog goede ideeën heeft...?

Ik maakte twee pennenzakjes in bijpassende kleuren volgens de handleiding op de blog van missy n, een goede duidelijke handleiding en snel te maken. Ik heb er zelf maar 1 nodig, maar ach, 1 of 2 maken, dat maakt niet zo veel verschil als je eenmaal bezig bent.

Dus..... ik heb er één  over! En omdat ik blij ben met de leuke reacties die ik krijg op mijn blog en op Facebook geef ik deze weg. En nou ja, dan doen we er ook een notitieboekje bij!
Vind je het leuk om een setje te ontvangen? Laat dan even weten welk boekje en welke pennenzak je het leukst vindt en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Je kunt een berichtje achterlaten op deze blog of op mijn facebookpagina. Zondag zal ik de winnaar bekend maken en stuur ik het zo snel mogelijk op.
2 opmerkingen:

  1. Jouw s.zus vindt het pennenzakje met gele strepen en het linker notitieboekje erg leuk! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Pennenzak met gele rits is superleuk, evenals de notitieboekjes! Love it !

    BeantwoordenVerwijderen